جمعه , اردیبهشت ۷ ۱۴۰۳

سندرم پیش از قاعدگی یا PMS چیست؟

به گزارش  پل نگاربه اختلالات پیش از قاعدگی که معمولاً هر ماه اتفاق می‌افتد، سندرم پیش از قاعدگی یا PMS می‌گویند. بسیاری از خانم‌ها این اختلالات را تجربه می‌کنند. این سندرم در برخی موارد خفیف است و مشکلی جدی ایجاد نمی‌کند، درحالی‌که در موارد شدید می‌تواند زندگی روزمرۀ خانم‌ها و حتی اطرافیان آنها را سخت کند.
علائم و نشانه‌های سندرم پیش از قاعدگی کدامند؟
معمولاً یک هفته قبل از اینکه سیکل پریودی شروع شود، ممکن است حالت‌هایی به صورت تورم بدن، تغییرات خلق‌و‌خو، نفخ سراسری یا حتی گوارشی، خستگی، بی‌حوصلگی، سنگینی و کرختی بدن برای خانم‌ها اتفاق بیفتد که اینها علائم سندرم پیش از قاعدگی است. این سندرم بین بانوان خیلی شایع است و بیشتر خانم‌های ایرانی با آن مواجه هستند.
راه‌های رفع درد‌های سندرم پیش از قاعدگی چیست؟
بیشتر عوارض این دوره با اقدامات خیلی راحتی قابل کنترل است. به عنوان مثال، رعایت کردن یک رژیم غذایی سالم بهتر و راحت‌تر از درمان‌های دارویی است اما درصد کم باقی‌مانده را شاید لازم باشد  با راهنمایی‌ها و حمایت‌‌های دارویی پزشکتان کنترل کنید. به عنوان مثال، گاهی درمان‌ این اختلالات ممکن است با داروهای مختلفی انجام شود که حالت افسردگی زنان را از بین می‌برد ولی اگر این دردها به صورت مختصر است، می‌توانید با همراهی اطرافیانتان و درک متقابل این دوره را پشت سر بگذارید.
برای کمتر شدن عوارض سندرم پیش از قاعدگی چه مواردی را باید رعایت کنید؟
شما می‌توانید برای بهبود و کمتر شدن عوارض این دوره برخی از توصیه‌های زیر را امتحان کنید:
از مصرف سیگار و دخانیات خودداری کنید.
خواب کافی داشته باشید.
همیشه ورزش کنید.
برای آرامش دوش بگیرید.
ورزش‌هایی مثل یوگا انجام دهید.
مواد غذایی را که باعث ایجاد نفخ می‌شود کمتر استفاده کنید.
از مصرف مقادیر بالای کافئین موجود در قهوه، کاکائو، شکلات‌ها و چای پرهیز کنید.
شرایط خود را برای اطرافیان توضیح دهید و از آنها بخواهید تا در طول این دوره با شما همکاری کنند.
آقایان نیز بهتر است در طول این دوره همسرشان را بیشتر درک کنند، به ویژه خانم‌هایی که شاغل هستند و بیشتر در بیرون از خانه حضور دارند.
بدنتان را دوست داشته باشید و لبخند زدن را نیز فراموش نکنید. اگر دردها و نوسانات خلقی شما قابل تحمل است و زیاد هم نیست، بهتر است با این اتفاق کنار بیایید و بی‌دلیل دارو مصرف نکنید، به ویژه اگر قصد بارداری دارید، چون این اتفاق هم بخشی از وجود زیبا و بارور شماست.
اگر شما هم سندرم پیش از قاعدگی دارید، برای خرید داروی کاهش علائم سندرم پیش قاعدگی کلیک کنید و قبل از مصرف هر دارویی نیز مثل همیشه با پزشک خود مشورت کنید.
سندرم پیش از قاعدگی بیماری محسوب نمی‌شود، اما درصد کمی از خانم‌ها ممکن است درد‌های خیلی شدید یا نوسانات خلقی بدی داشته باشند، ‌طوری که باعث اختلال زیاد و ناهنجاری‌ در روابط اجتماعی آنها شود که در این صورت بهتر است برای رفع مشکل به پزشک مراجعه کنید. پزشکان برای این درد‌ها درمان‌هایی دارند و با حتی ممکن است با تجویز داروهایی در طول این یک هفته شما را تحت مراقبت‌هایی قرار دهند تا این دوره را با سلامت عاطفی و روانی پشت سر بگذارید.
نویسنده:طاهره شاکرمی
انتهای پیام/

درباره‌ی polnegar

حتما ببینید

بازدید مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان از یادمان شهدای گمنام پلدختر

به گزارش پل تگار،سرهنگ محسن رشیدی مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان از یادمان شهدای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *