پنج شنبه , آذر ۱ ۱۴۰۳

به هیچ وجه در دوران بارداری زرشک نخورید

به گزارش  پل نگار،در بارداری مصرف کاسنی خیلی توصیه شده است که می‌توان از عرق یا مخلوط با خاکشیر استفاده کرد.
 از دیگر توصیه‌ها برای زنان باردار در ماه نهم بارداری علاوه بر کاسنی، مصرف هر روز صبح ناشتا به اندازه ۱۰ تا ۱۱ گرم روغن بادام شیرین است. براین اساس به شدت تاکید شده است تا در ماه‌های آخر بارداری از موادغذایی ترش، موادغذایی قابض مانند خرمالو، غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، ماکارونی، فسدفود‌ها، بادمجان و حلیم پرهیز شود.
استفاده از کرفس و گِشنیز چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع است، استفاده از زرشک، سیب ترش، ماست ترش، سرکه و ترشی، مصرف مواد غذایی گرم زیاد و سرد زیاد ممنوع است همچنین خوردن یخ نیز ممنوع است؛ گِشنیز کاهش قند خون مغزی می‌دهد و موجب کاهش حافظه نوزاد می‌شود همچنین مصرف حلوا و زعفران احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.
در زمان بارداری (حتی غیر بارداری) سعی کنید سرخ کردنی نخورید. مرغ‌های بازار را نخورند. کباب پخته شده روی ذغال و همچنین عسل خیلی مفید است، اگر عسل پخته باشد خیلی بهتر است مانند مربا و داخل کمپوت و یا داخل غذا (مثلاً اگر در قیمه هم یک قاشق عسل ریخته شود، مزه‌اش را عوض نمی‌کند ولی می‌تواند یک دوای بسیار مفیدی باشد.
مصرف بنفشه و ختمی موجب سقط جنین می‌شود و به طور کلی مصرف هر ماده غذایی قاعده آور موجب سقط جنین می‌شود همچنین ختمی که باز کننده انتهای عروق رحم است که خود سقط کننده است و زنان باردار بدن مشورت پزشک   هیچ گیاه دارویی و داروی گیاهی مصرف نکنند.
در دوران حاملگی معمولاً اجابت مزاج نامنظم و یبوست ایجاد می‌شود. لذا خانم باردار باید از مایعات کافی و سوپ‌های چرب استفاده نماید. حرکت و فعالیت نیز در بهبود وضع اجابت مزاج موثر است. در تمام دوران بارداری، باید شکم نرم بوده و از یبوست جلوگیری شود. خوردن انجیر، آلو و روغن زیتون موجب لینت مزاج می‌شود. همچنین خانم باردارمی تواند یک قاشق چایخوری خاکشیر را در یک لیوان آب جوشیده ولرم ریخته با کمی عسل روزی یک الی دو بار از این نوشیدنی استفاده کند.
برای تسهیل در زایمان نیز یک هفته مانده به زایمان باید روغن کنجد و خود کنجد را زیاد میل کنید و دم کرده گل گاوزبان و آویشن را نیز زیاد بخورید. آویشن در دوران بارداری زیاد خورده نشود فقط در هفته آخر مجاز می‌باشد. ضمناً بهتر است روغن کنجد در ماه اول بارداری نیز مصرف نشود، چرا که با توجه به شایع بودن سقط در بین خانمهای امروزی و اینکه روغن کنجد مدّر حیض است، مصرف آن می‌تواند در ماه اول بارداری که قرار جنین محکم نیست، باعث سقط جنین گردد.
نویسنده:طاهره شاکرمی
انتهای پیام/

درباره‌ی polnegar

حتما ببینید

تغذیه مناسب مساوی با سلامتی در ماه رمضان/در زمان افطار و سحر چه بخوریم؟

به گزارش پل نگار،در هنگام افطاری با توجه به اینکه ساعت‌ها فرد روزه بوده است، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *