به گزارش پل نگار امروز قصد داریم طرز تهیه اسکمو آلبالو دسر تابستانی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
آیا تا به حال نام اسکمو را شنیده اید؟ اسکمو نوعی بستنی یخی است که مردم منطقه شمال کشور آن را درست میکنند. این بستنی خوشمزه در طعمهای مختلفی درست میشود، اما، چون شمالیهای عزیز به ترشیجات علاقه زیادی دارند، اغلب آن را با میوههای ترش درست میکنند.همچنین میتوانید این بستنی را با ترکیبی از میوههای تابستانی نیز درست کنید. امیدواریم آن را در منزل درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه اسکمو آلبالو:
آلبالو خشک ۱ لیوان
آلو خشک ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری
گلپر ۱/۲ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
مراحل تهیه اسکمو آلبالو:
اول آلبالو و آلو خشکها رو با آب ولرم میزاریم خیس بخورند به مدت ۱ الی ۲ ساعت تا کمی باز و تمیز شوند. بعد داخل قابلمه کوچکی ریخته به اندازهای که آب فقط روی آلوها باشد آب میریزیم و بعد نمک و گلپر و شکر و میگذاریم کمی جوش بخورد تا جایی که کمی له شوند.
بعد از حاضر شدن میگذاریم کمی خنک شوند و داخل لیوان مورد نظرمان میریزیم و داخلش قاشق یا چوب بستنی میگذاریم.
بعد آنها را به مدت یک روز داخل فریزر قرار میدهیم تا آماده شوند. اسکموهای آلبالویی شما آماده هستند و میتوانید آنها را به عنوان دسر یا در بعد از ظهرهای گرم تابستان میل کنید.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/