جمعه , آذر ۲ ۱۴۰۳

جنایت ارسال واکسن آلوده مدرنا از آمریکا به ژاپن نباید در ایران تکرار شود

به گزارش  پل نگارحسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ درباره آزمایش های اولیه واکسن های وارداتی قبل از تزریق گفت: هر شرکت خصوصی و یا دولت اگر بخواهد واکسن وارد کند، قطعا قبل از آنکه این واکسن ها به مردم تزریق شود، سازمان غذا و دارو موظف است به صورت دقیق تمام موارد پزشکی و ایمنی را بررسی و مورد آزمایش قرار دهد که همین کار نیز در حال حاضر برای هر نوع واکسنی که وارد کشور می شود، مورد آزمایش اولیه قرار می گیرد تا سالم بودن آن بررسی شود و درصورت اطمینان مجوز تزریق صادر خواهد شد.

وی در خصوص ارسال محموله آلوده واکسن آمریکایی به ژاپن گفت: قطعا این کار آمریکا یک جنایت حقوق بشری است و برخلاف اینکه آنها همیشه دم از شعارهای حقوق بشری می زنند، ولی شما شاهداید که آمریکا و انگلیس در عراق، سوریه و افغانستان چه جنایت هایی انجام داده و می دهند. آنها ثابت کرده اند که در طول تاریخ همیشه جنایت کار بوده اند و مسئولان ما باید مراقب باشند که این کار در ایران تکرار نشود.

شهریاری ادامه داد: کشور آمریکا هیچ وقت برای ما کشور قابل اطمینانی نبوده است. نه فقط آمریکا بلکه متحدان آن مثل فرانسه و انگلیس هم قابل اطمینان نیستند. هنوز ماجرای فاکتور ۸ های آلوده فرانسوی که به ایران داده شد و باعث شد تعدادی از هموطنان ما بیماری ایدز بگیرند را فراموش نکرده ایم و تااین لحظه که سال های زیادی از آن ماجرا می گذرد، دولت فرانسه هیچ غرامتی بابت آن اشتباه به ما پرداخت نکرده است و حنی حاضر نشد از مردم ایران به خاطر آن اشتباه مرگبار عذرخواهی کند.

رئیس کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: من قبلا هم گفته بودم اگر آمریکا حتی واکسنی مخصوص کشور ما می خواست ارسال کند، واقعا این اطمینان وجود ندارد که آیا این واکسن ها دستکاری می شوند یا نه؟ مسائل عفونی و آلودگی های اینچنینی را با آزمایش اولیه نیز می شود نشخیص داد، ولی دستکاری های ژنیتیکی به شدت خطرناک تر است و براحتی هم قابل تشخیص نیست.

شهریاری درباره دشمنی دیرینه این کشورها با ایران گفت: چطور می شود به کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس که دشمنی ثابت شده ای با ما دارند، براحتی اطمینان کرد؟ از ابتدای انقلاب در جنایت های بعثی ها به کشور ما ردپای همه این کشورها به وضوح پیداست و آنها در این جنایت ها شریک بوده اند. همین کشورها ما را برای انواع داروهای ضد سرطان تحریم کردند و به ما دارو نمی دادند که با مجاهدت های شهید شهریاری توانستیم خودمان داروهای رادیواکتیو تولید کنیم و مشکلات بیماران سرطانی را حل کنیم.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : دانا

درباره‌ی polnegar

حتما ببینید

برنامه های جشن غدیر به صورت باشکوه در پلدختر برگزار می شود

،احسان علی پوری در جلسه شورای اداری پلدختر که با محوریت هماهنگی جشن های دهه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *