حمید خادم فرماندار شهرستان پلدختر در گفتگو با پل نگار اظهار داشت : در دولت قبلی بحران مدیریت سهم بسزایی در وضعیت اقتصادی داشت ، حذف ارز ترجیحی در راستای مبارزه با رانت و فساد است.
خادم در خصوص حذف ارز ترجیحی گفت: از زمان آغاز بسترسازی حذف ارز ترجیحی در اسفندماه محافل و رسانه های معاند و منافق شروع کردند به رجز خوانی و شایعه پراکنی اما موفق نبودهاند دلیلش هم این است که حذف ارز ترجیحی مانند بحث گران شدن بنزین تصمیم صبح جمعهای و یک دفعه ای نبوده و از مدتها قبل زیرساختهای این طرح آماده شده است.
وی افزود : در دولت قبلی بحران مدیریت سهم بسزایی در وضعیت اقتصادی کنونی داشت مگر تحریمها چقدر روی قیمت سیب زمینی و پیاز تاثیر گذار است!
فرماندار شهرستان پلدختر گفت : رئیس جمهور از زمان حضور در قوه قضاییه مطالبهگر مبارزه با فساد بود و اینجا باید پاسخگوی همان موضوع باشد و همه می دانند یکی از راههای جلوگیری از رانت و فساد اقتصادی همین طرح حذف ارز ترجیحی است، اگر به جزئیات این طرح و برنامه توجه کنیم با اختصاص یارانه به جمعیت هدفِ برنامه، کالاهایی که مشمول گرانی می شوند را مردم با همان قیمت سابق خریداری میکنند و این یارانه شامل نان هم نمی شود یارانه نان به شکل دیگری است.
حمید خادم با بیان اینکه دیگر به شکل قدیم یارانه نداریم و یارانه های پرداختی دولت مردمی سازی شده است ، گفت : یعنی یارانه مستقیم به دست مردم خواهد رسید و این کار شروع شده و به حساب اکثر مردم واریز شده است و اگر برای کسی واریز نشده باشد میتواند اعتراض کند.
وی در ادامه سخنان خود اقناع سازی جامعه و مردم را مهمترین موضوع در بحث کنار آمدن با حذف ارز ترجیحی دانست و گفت: مردم را باید با منطق و حساب و کتاب قانع کرد که یارانه غیر مستقیم حذف شده است و به شکل مستقیم به دست خود مردم میرسد.
فرماندار شهرستان پلدختر گفت : هیچ چیز نباید بی دلیل گران شود و با گرانفروشی و کم فروشی مبارزه شود ، دستگاهها و ادارات دخیل و نظارتی دقیق و بیشتر از قبل و به صورت شبانه روزی تلاش کنند و با نظارت مکرر بر بازار پیگیر وضعیت باشند.
.
خادم خطاب به مدیران دولتی گفت: در دولت انقلابی تعطیلی نداریم قبل و بعد از ساعت اداری معنایی ندارد مدیران باید همیشه و همه وقت پاسخگوی مردم باشند و هر مدیری که با رویکرد دولت همراهی نکند باید جوابگوی مردم باشند یا خودش کنار برود یا برکنار خواهد شد.
فرماندار پلدختر گفت: هر جلسه و همایش باید خروجی داشته باشد و این خروجی فقط مصوبات کتبی و کاغذی نباشد و عمل در پی داشته باشد و در جلسه های بعد نتایج و آثار آن مشخص شود، خروجی که مردم احساس کنند و این نباشد که جلسات بدون فایدهای برگزار کنیم ولی خروجی نداشته باشد جلسهای مفید است که گره از کار مردم باز کند.
انتهای پیام/